Ångest ...

Skit bra dag. Efter skolan åkte jag Jessi, Amanda och Jessica och solade. Efter det åkte vi till donken och käkade. Tillslut var det bara jag och Jessica kvar, jag åkte med henne hem till Ldingö och checkade hennes skit coola hus! Tillslut lyckades vi också fixa en limo till balen och jag blev så jävla glad!

Men bara jag tänker på allt med balen och avslutningen så får jag lite ångest. Kanske lite töntigt egentligen det här liksom inte slutet på något sätt, men ändå känns det så! Det finns några som jag verkligen inte vill splittras från. Det finns vissa som jag vet att jag kommer hålla kontakten med, men dom andra då? Saker har förändrats. Jag vill stanna tiden men samtidigt önskar jag att tiden bara ska flyga förbi. Jag vet inte vad jag vill men samtidigt vet jag precis, ångest kallas detta!
Nog om det, nu ska jag gå över till bästaste Jessi och hon kommer aldrig försvinna ur mitt liv, varken hon vill det eller inte! :P


Love Erika

Jessi,Amanda Och Jessica XD

Sitter här i mitt rum med Jessi, Jessica och lilla Amanda! Va har varit på återträff m gamla klassen, skit roligt faktiskt ;)
Nu tittar vi på massa roliga minnen från vår egna film 5Bäst, fy fan vad söta alla var hetl underbart haha :) Och så småååå!!!!!
Vi såg Änglar och Demoner idag med klassen, ojojoj den va lite smått äcklig  och läskig:O

Nu blir Amanda mkt frustrerad för hon vill också skriva på sin kära blogg och det tog mej typ en timme att skriva det här.. Och nu börjar jessi gråta för att amanda inte för datan :O
Loveeee Erika


Livrädd

Idag vare nog seriöst den värsta dagen i mitt liv...
Allt har bara gått skit hela dagen. Först: Stressa som fan till skolan och inget gick rätt till för mig där. Sen: Spöregn och jag fick lov att ta mammas "ur snygga" regnjacka, cykla och glömde mitt head- set så de gick bah sämre, ramla me cykeln för de va så halt och slog sönder mina sandaler, som tur är kan dom lagas, men sen, till det värsta... Jag pratar i tele med mamma om att jag vill att hon ska hämta mig och så helt plötsligt vurpar jag me cykeln på vägen och de kommer en stor jäkla lastbil och han hinner precis se mig och svänger om jättenära och jag slänger mig i dyket, cykeln blev typ jätte konstig, styret blev snett å hjulen sluta snurra, byxorna blev typ kvaddade, grät av att jag fick ont i vaden och att jag blev så jäkla rädd ringde jag pappa och han hämta mig och tog mig hem, tur i oturen men synd nog gick resten av dagen åt samma dåliga håll... Jag är väldigt glad att jag lever, asså jag va verkligen livrädd!
Men, jag hoppas verkligen att det blir en vändning i morron för då drar jag till Erikas trakter, nämligen STOCKHOLM med mamma, Anna, Lisa, Anna och Julia, de ska bli så himla kul :D<3
Hoppas er dag iaf inte innehöll att hålla på att dö eller igenomblöt eller sur som fan ;)

Men nu glömmer vi idag och hoppas på en kanondag i morron ;p

Amor vincit omnia, M


 

Upp Till Bevis...

When a friend is in trouble, don't annoy him by asking if there is anything you can do. Think up something appropriate and do it. :)



Loveeeee

Äta bör man annars dör man

Jag skrev ett helt inlägg som raderades, så då vart man ju lite irriterad! Idag har jag alla fall solat solarium för första gången! IStället för att vandra gick vi till skansen och kollade på björnar typ hahah xD Sedan fick vi sluta vi 12 så efter det har jag varit i stan och kom hem nu. I stan hittade alla fall både jag och Jessi en balväska, ska fixa bild ;) Sedan har jag också hunnit med och suttit och pluggat vad rålandshovsparken (höhö ätit :P) med Jessi och blivit biten och jagad av en fruktansvärt läskig katt!
Känns som jag och Jessicorna försökte fixa limo till balen i flera timmar och ringde runt :P Får se hur det blir med det där nu... Imorn ska hela klassen gå och se änglar och demoner! xD
Love Erika






Vår underbara picknick typ förrförra helgen! HAHA

tjillevippen!

Idag började dagen med ännu en morgonpigg Maja... höm... vakna kl 05.13 (TRE MINUTER MER ÄN IGÅR, YESS!)
av att fönstret stog å slog, sen kunde jag inte somna om, bara så ni vet ;)
Hade franska prov och det gick åt skogen dock ;)
Cykla hem i skurarna och nu sitter jag här. Nästan så man skulle börja sniffa lim eller nått xp
Ikväll kommer Sarah och Olivia, de ska bli lite mys :) Vi höres!



Adoro te, M


Duktig xD

Kom precis hem, har varit ute i hellasgården och joggat 6 km! Så nu känner man sig ju lite duktig ;)
Har massa skit och göra blandannat NO prov... Men jag orkar verkligen inte min hjärna har checkat ut från skolan nu! Imorn är typ ingen skola eller alla fall ingen vanlig skoldag, vi ska gå och vandra på djurgården hela dagen. Jätte skönt!
13 dagar kvar till skolavslutningen! Kan det bli bättre!?

//Love Erika och juste glöm inte desperate hemmafruar om en timme typ xD


Falu vår

Jajjamen! De är falu vår i luften, ena sekunden är det sol och no moln, men andra regnar de och är mulet... Menmen, det lever vi med eftersom det bara är ca 2,5 veckor kvar i skolan! =D

Idag vakna jag och kände mig oerhört trött, gick upp och gjorde mig iordning men så när jag kika på klockan visa de sig att den va 05.10, då blir man pigg på livet... ;)
Dagen fortsatte unjefär likadant, trött som fan! Men de va fett skönt på gympan, då satt vi så stekte i solen, Mergim och jag drömde om coca kola och det kändes som dagen fått en vändning ;)
Åkte till stan å träna, å så kom regnet... I knew it!
Så nu sitter jag här och önskar att jag inte hade så mycket läxor, lika bra att börja med dom på en gång ;p

Lo te adora, M


Här kommer dagens outfit :D



Linne- Ginatricot
Bh- Ginatricot
Byxor- Vet ej
Gladiator sandaler- Din Sko

Grym, mitt nya ord xD

Maja du är helt grym som fixar bloggen så grymt snygg xD Medan jag inte fattar ett skit men men jag lyckas ju skriva lite och lägga in bilder fan vad grym man kan va dåå! På tal om ingeting så längtar jag grymt mkt till SOMMARLOVET, och fattat att det är tyå 2 veckor kvar!?

Öland 08, haha vackert !


We can do this

Aja, de är vääldigt svårt men jag tror jag börjar lära mig tack vare designadinblogg.se ;) (TACK KLARA!)
Men Erika jag lovar, we can do this haha, hoppas jag iallafall ;p

Amour de M


Maja och Erikas blogg xD

Nu har vi äntligen skaffat en blogg och jag fattar typ ingenting! xD


RSS 2.0