Fyller år snart! :D

Då vare måndag igen då. Dagen gick faktiskt riktigt snabbt, kanske för att jag fyller år om typ en dag nu! Sorry om jag tjatar (A) Efter skolan gick jag alla fall till JessiPessi och löste några av hennes problem, jag är typ bäst på att lösa alla andras problem nu för tiden! Sen drog jag hem och mötte sedan Jacqueline och gick lååång promenad och snackade massa skit. Som vanligt fick jag damp på mina hundar, det är riktigt svårt att gå ut med två stycken ju ;P. Nu vill jag att maten ska vara klar för jag är hungriiiig! Sen måste jag göra spanskan, men jag försår verklige ingenting
te

Hade bästa helgen i Örebro föresten, lite bilder ;)



 



Åhh hemma hos JessiPessi! Haha oj vilka fina bilder jag kan ta (a)
Love Erika


inlägg är mitt nya favvo- ord

Hähä jo nu väller inläggen in asså men de e så de ska vara :DD
Idag skulle nåra rika sthlmare komma å kolla på huset å Erika trodde såklart att de va hon men tyvärr, inte denna gång. Utan de va nåra som leta sommarstuga och tyckte att vårt hus verka lämpligt, 2 mille för en sommarstuga då vankas de brats här! Dom va helt förälskade i huset men vi får se va som händer, mer update om huset kommer på tisadg då vi vet hur allt kommer gå :s Pappa snacka om att om vi inte får huset sålt hyr vi en lägenhet i Hälsinggården så får Erik å jag bo där själva! Snacka vilka fester vi kan ha!!

Medans sthlmarna kolla in huset åkte mamma å jag på stan, jag köpte mig en stor långärmad vanlig grå tröja. Kom på att de kan va väldigt snyggt till mörka slitna jeans/ shorts med ett långt guldhalsband med en slarvigt upsatt toffs elle nått :) Sen drog vi till Ericsson för att käka, de va mycke trevligt.

Nu ska jag försöka komma på hur man skapar katerogier sen ska jag träna, vi hörs bejbs ;)

Kärlek, Maja

tummen upp

Hittade nåra riktigt snygga vår assesoarer ifrån www.cocoo.se :

Halsband:




Armband:





Örhängen:


 


Jo man önskar sej ju, ska nog beställa de svarta läderarmbandet med rosetten ;)


Kärlek, Maja

Förresten! Kolla in nya headern, blev ganska nöjd fakiskt, inte så bra grafik men bilderna är fulla av minnen <3



en bit av sommarlovet

hejhej allihopa =))
jo jag veet att jag sa att bilderna skulle komma in förra helgen men de va nå virus i min dator som tog bort bilderna ;oo som tur är finns min pappa till räddning, så här kommer lite bilder från mellbystrand, ölands bilderna dyker upp så fort jag fått över dom ;)


första kvällen= bluff night !!




c´est la vie !


bror och jag


<3


ligger å glassar för fullt! ;)


ja å oscar


efter vi letat i nåra timmar hittade vi en perfa resturang till sista dagen :)


jag när ja va på toppen av min brunhet! Synd att man inte kan klistra fast sånt...


VI GJORDE MELLBYSTRAND 2009!! - Riktigt härlig semester med
ett riktigt härligt gäng, älskar hela bunten säger jag bara !!
(kolla in eriks fjortispose!! hahaha)


Kärlek, Maja

(fler bilder dyker vell upp i vinter eller nått, ha tålamod vänner xd

lyckad kväll igår







Ikväll ska jag dra till Salsjöbaden och träffa min farbrors återfunna syster.. :P
Loveee Erika

Back to business

Tillbaks!
Haha jag kanske inte sa de men jag tog faktiskt lite sommarlov från bloggandet några veckor ;p
Men, nu när skolan dragit igång igen äre dags att get back to buiness ;)
I morron lägger jag ut alla vackra sommarbilder och för hoppningsvis en ny fräch header :D

En liten update om dagen, som nyligen 9:a så känns det helt okej faktiskt, hate me or not men det är jätte kul att träffa alla folk igen, de va så länge sen :D Idag hade päronen kräftis så ja å brush satt å kolla på Ace Ventura hahaha me loooove :D så satt jag lite barnvakt men de va bah kul, ah barn är så söta... ibland... hahah ;))

take care foxx, Maja

Fredag imorn xD

Jag träffade aldig Josse i stan åkte och fikade med några från nya klassen. Så såg jag Josse i 10 minuter i fruängen, det är så här det kommer bli nu på gymnasiet, eller? Hjälp!?

Idag var det skola och jag har redan tröttnat... Vi hade verkligen riktiga lektioner typ NO och kultur och massa saker. Sen på eftermiddagen hade vi massa lekar i en park för att lära känna varandra mer. Efter skolan åkte jag och bästa Nicole in till Götgatan och skulle fika lite innan ridningen. Där träffade vi två av hennes kompisar som var jätte trevliga så vi joinade dem. Mötte upp Matilda på tbanan och åkte till sätra för att rida som jag inte gjort på jätte länge känns det som. Älskar min ridgrupp alltså, skönaste människorna!

Imorn är det fredag! Yeeeeehhhh xD
hahah kram Erika

wtf fel håll !?

ska fan börja blogga igen

Då har man börat skolan igen. Känns lite jobbigt för sommaren gick verkligen för snabbt, som vanligt. Idag ska jag alla fall bara ha en lektion så jävla skönt. Svenska tror jag det var känns lite onödigt att åka dit bara för en lektion. Men va fan man ska inte klaga. ;) Efter skolan ska jag träffa älsklings Josse inne i stan och säkert shoppa. Ska försöka lägga upp bilder från sommaren och från Venedig där jag hade det bäst med Jessi!

Juste idag ska jag boka biljetter till Örebro, längtar som fan!
Pusss Erika


Rubrik

OJ nu var det länge sedan jag bloggade.. Veckan då Josse och Maja var helt underbara! Gjorde massa roliga saker och träffade roliga människor . Sedan har jag varit i skåne och sedan tillbaka till öland. Nu är min halvbror här och alla kusiner och sånt. Bara det att jag längtar hem, jag vill till Stockholm nu och göra roliga saker!!! Det är skir nice att vara här i typ 2 veckor träffa kompisar och släkt och allt men det räcker. Har massa bilder men kan in föra över dom till datorn¨haha :P
pussssssssss Erika

RSS 2.0